Geçen yılın aksine bu yıl büyük beklentilerin yaşandığı turizm sezonu yavaş yavaş hareketlenirken, havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesiyle yazlık eğlence yerleri de birer birer açılmaya başladı.
Deniz, kum ve güneşiyle olduğu kadar renkli gece yaşamıyla da ün yapan Kuşadası'nda turist sayısındaki azlığa rağmen hafta sonu günübirlik olarak Kuşadası'nı tercih eden yerli tatilciler Kuşadası'ndaki bar ve diskolarda azda olsa bir hareketliliğe yol açtı. Dün gece sezon açılışı yapılan Kuşadası'nın eğlence klasiği Green Bar'da yeni sezona merhaba dedi. Kaleiçi'ndeki Green Bar'ın açılışına davetliler büyük ilgi gösterdi.
Bu arada Kuşadası'nda eğlence yerlerinin yoğunlukta olduğu Kaleiçi ve Barlar Sokağı'nda önceki haftalarda açılışlarını yapan eğlence yerlerinde sezonun başlamasıyla büyük hareketlilik yaşandı. İlginç partilerin düzenlendiği barlarda yerli ve yabancı tatilciler sabaha kadar çılgınca eğlendi. İddialı mekanlarla sezona merhaba diyen eğlence yeri sahipleri, turizmde yaşanan olumlu gelişmelerden sonra, yeni sezondan son derece ümitli olduklarını söyledi.