Alanya Keykubat Caddesi'nde bulunan Auro Disco'da dün gece işletme sahibi 40 yaşındaki Nami Çınar, alacak verecek meselesi yüzünden "Konyalı İsmail" lakaplı 34 yaşındaki İsmail Çelik ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanında bulunan tabancayı çıkartan İsmail Çelik, işletme sahibi Çınar'a 7 el ateş etti. Ardından kendisini engellemeye çalışan garson Ercan Sunme"ye de bir el ateş eden Çelik, daha sonra silah sesleri üzerine disko içine girmek için koşan özel güvenlikçi 35 yaşındaki İsmail Hakkı Kolluman"a da bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Yaralılardan Nami Çınar ve Ercan Sunme olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülürken, diğer yaralı İsmail Hakkı Kolluman ise Özel Alanya Can Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Alacak verecek meselesi yüzünden başladığı belirtilen kanlı tartışma olay yerine gelen Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından araştırılırken, kaçan Çelik'in yakalanması için operasyon başlatıldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerde 9 boş kovan bulunurken, yaralılardan işletme sahibi Nami Çınar"ın karın bölgesi ve bacaklarına isabet eden mermilerden dolayı hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer kişilerin ise ayaklarından yaralandıkları belirtildi.