Barış Resim Galerisi ve Atölyesi"nde gerçekleşen açılışa Vali Coş"un yanı sıra Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka ve davetliler katıldı.
Açılışta kişisel resim sergisi hakkında bilgiler veren Diş Hekimi Turan Özün, sergi açılışında kendisini yalnız bırakmayan Vali Coş ve davetlilere teşekkür ederek, katılımın çok almasının kendisini onurlandırdığını belirtti.
Meslek hayatının yanında sanatla uğraşan Özün"e teşekkür eden Vali Coş da, “Birazdan göreceğimiz bir birinden güzel eserler, bizim desteklediğimiz bir çalışmadır. Diş Hekimi Turan Özün"ü tebrik ediyorum. Sanat çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca ona bu çalışmalarında destek veren aile efradına, yakınlarını da tebrik ediyorum. İnanıyorum ki onların desteği ile bu güzel çalışmalar ortaya çıkmıştır. Bu güzel çalışmaya verdiğiniz destekle bu tür çalışmaların ilimizde daha da artacağına inanıyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Diş Hekimi Turan Özün"ün kişisel resim sergisi Vali Coş ve davetliler tarafından ziyarete açıldı. Daha sonra sergiyi gezen Vali Coş, eserler hakkında Özün"den bilgi aldı.