İstanbul'da kavga edip ayrıldığı bir çocuğunun annesi Neşe Gücük'ün başka bir erkekle ilişkisinden şüphelenen Alpaslan Ç, karısını sevgilisiyle bir olup kaçırdı. Zanlı çocuğunun annesini kazma ve kürekle dövdükten sonra kazdığı çukura canlı canlı gömdü. 
 
Ardından da topraktan çıkarıp hastaneye götürdü. 
 
Korkunç olay 24 yaşındaki Neşe Gücük'ün vücudunda darp izleriyle hastaneye gelmesiyle ortaya çıktı. Gücük, bayılmadan hemen önce "kocam ve Yasemin" dedi. Başlatılan soruşturmada genç kadınıyi hastaneye getiren ve "Ormanlık alanda bulduk. Herhalde tecavüze uğramış" diyen Alpaslan Ç. ile Yasemin C. gözaltına aldı.
 
YENİ SEVGİLİ İTİRAF ETTİ
 
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Alpaslan Ç. olayla bir ilgisinin olmadığını söyledi. Ancak sevgilisi Yasemin Ç yaşanan olayı polise tek tek anlattı. Yasemin Ç şunları söyledi: "Bana onu yanına getirmem için yardımcı olmamı istedi. Arada çocukları olduğu için onu uyaracağını söyledi. Ben de daha önceden tanıştığım Neşe'ye telefon edip bir kişiden alacağım olduğunu birlikte gitmeyi teklif ettim.
 
Birlikte bir taksiye bindik. Ayazağa'da ormanlık alanın kenarında taksiden inince Alpaslan bizi karşıladı. Onu zorla sürükleyerek ormanlık alanın içine götürdü. Kazma ve kürekle vurarak dövdü.
 
Neşe kendinden geçince onu daha önceden hazırladığı çukurun içine gömdü. Üzerine toprakla örterken ben 'Hani sadece uyaracaktın. Kadın ölecek' deyince yaptıklarından pişman oldu. Birlikte Neşe'yi çukurdan çıkarıp hastaneye götürdük. Bizden şüphelenmeleri için 'Yolda bulduk, her halde tecavüze uğramış' dedik." Olay yerinde yapılan incelemede üzerinde kan bulunan kazma ve kürek ile su şişeleri ele geçirildi. Alpaslan Ç. poliste "Susma" hakkını kullanarak ifade vermedi.
 
DEVLET KORUMASINA ALINACAK
 
Tedavisi süren Neşe Gücük'ün iyileştikten sonra kadın sığınma evine teslim edilerek devlet koruması altına alınacağı belirtildi. Poliste işlemleri tamamlanan Alpaslan Ç. ile Yasemin C. adliyeye götürüldü. Nöbetçi mahkeme Alpaslan Ç.'nin tutuklanmasına Yasemin C.'nin serbest bırakılmasına karar verdi. Alpaslan Ç. cezaevine konuldu.