Önceki gece Cratos Premium"da sahne alan Randy Crawford"un akustik gösterisini çok beğenen ve bugüne kadar hiç akustik konser vermeyen Ajda Pekkan"ın Randy kıskançlığı seyirciye yaradı. Dün gece Cratos"ta sahne alması beklenen Diva Explosion"un programını değiştirmesiyle Süperstar kendi isteğiyle adeta izleyiciye sürpriz yaparak sahneye çıktı.

Sahnede çok samimi davranışlar sergileyen Ajda Pekkan siyah taytı, “hate or love me” yazılı beyaz tuniği ve çizme"den oluşan kıyafetiyle de sanki evindeymiş gibi rahattı. Konserlerinde bu tarz şarkılar seslendiremediğini ve samimiyeti yakalayamadığını bildiren sanatçı hep bunu hayal ettiğini sonunda hayalini gerçekleştirdiğini bildirdi.

Fransa"ya ilk gittiği günlerden ve yaşadığı zorluklardan, Fikret Şeneş ile olan dostluğundan ve hayatında ki öneminden, Türk Sanat Müziğini ne kadar çok sevdiğinden bahseden Ajda, Sensiz Yıllarda, Bambaşka Biri, Deniz ve Mehtap, Bir Günah Gibi ve Haykıracak Nefesim isimli çok sevilen şarkılarını akustik olarak seslendirdi .

Konserin 2. Bölümünde ise Fasıl eşliğinde alaturka seslendiren Süperstar; Bir Bahar Akşamı Rastladım Size, Gülşenim Hüsnüne Kimler Varıyor, Sazlar Çalınır Çamlıcanın Bahçelerinde, Sevmekten Kim Usanır gibi Türk sanat musikisinin önemli eserlerini icra ederken seyircisinden tam not aldı.

Konseri izleyenler arasında bulunan Demet Akbağ"ı sahneye davet eden Ajda Pekkan kendisinden bir şarkı okumasını istedi. Ancak Demet Akbağ bu isteği böyle bir Star"ın yanında şarkı söylemek ayıp olur diyerek nezaketen bu isteği geri çevirdi. Demet Akbağ"ın yanı sıra eşi Zafer Çika, ünlü oyuncu Selçuk Yöntem ve daha birçok ünlü isim vardı.