250 yıldan uzun bir süredir doğal hayat ile ilgili bilgiler üreten ve paylaşan, İngiltere"nin dünya çapında en önemli ziyaret merkezinden biri olan Natural History Museum"da sergilenen DİNOZORLARA YOLCULUK sergisi ilk kez İstanbul"a geliyor...

65 milyon yıl önce sır dolu ani yok oluşları ile en çok merak edilen canlılar olan dinozorların hayatına uzanan bu gizemli yolculuk, hem çocuklara hem de ailelere, dinozorlarla ilgili benzersiz deneyim yaşatıyor !

300"den fazla bilim adamının çalıştığı, 250 yıllık geçmişe sahip dünyanın önde gelen bilim ve araştırma merkezi Londra"daki koleksiyonları ve bilimsel tecrübesi ile doğal hayatın anlaşılmasını ve sıra dışı zenginliğinin ve çeşitliliğinin korunmasını sağlamak amacıyla, 68 ülkede çığır açan projelerde pek çok kuruluşla işbirliği yapmaktadır. 70 milyonun üzerindeki uluslararası örnek koleksiyonu, bu araştırma için hayati bir öneme sahiptir ve sürekli olarak artış göstermektedir. Natural History Museum (NHM) “Dinozorlara Yolculuk” isimli sergisi, Torium Alışveriş Merkezi"nde ki 600m2"lik sergi alanında ziyaretçileri bekliyor. Birbirinden doğal ve çarpıcı Dinozorlar ses, ışık ve koku efektleri ile tarih öncesi gerçek bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Dinozorlara Yolculuk ; Londra Natural History Museum "in engin tecrübesi ile hazırlanmış, özel olarak tasarlanmış, doğal ortam alanlarında sergilenen, hareket edebilen ve ses çıkaran dinozorlarıyla ile bu müze, çocukları eğlence dışında, eğitici ve bilgilendirici bir sergi ile buluşturuyor.

Dinozorlara Yolculuk Sergisi"ni sakın kaçırmayın!

Dinozorlara Yolculuk

tarih : 30.04.2011 10:00:00
mekan : Torium AVM

Biletler Biletix'te