Aynı zamanda Aydın merkez bulunan ilköğretim okulları arasında düzenlenen resim yarışmasında derece alan öğrenciler için ödül törenine de katılan Rıdvan Dilmen"i burada Aydın Vali Yardımcısı Mesut Kırca ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, Aydınspor eski başkanlarından Mukan Perinçek, Aydınspor eski teknik direktörlerinden Göksel Özmeir ve Aydınspor"un eski futbolcusu Sinan Aydın da yalnız bırakmadı.
Aydınlılar tarafından yoğun ilgi gören futbolcu Rıdvan Dilmen, Nazillide mahalle takımında beraber futbol oynadıkları arkadaşları ile karşılıklı sohbetler ederek anılarını da anlatan futbolcu Rıdvan Dilmen duygu dolu anlar yaşadı.
Aydınlıların arsından futbolcuya sorular yöneltildi. Şöhreti nasıl yakaladınız? Sorusuna hayatından bir kesit anlatan Dilmen, Aydınspor"un durumu ne olacak? sorusuna Anadolu'da bir çok geçmişi parlak olan takımların olduğunu ve bunlardan bir tanesinin de Aydınspor olduğunu belirtti.
Aydınspor"un durumu hakkındaki görüşlerini içtenlikle açıklayan Rıdvan Dilmen, maddi sorunlarını aşamaması halinde Aydınspor"un düzlüye çıkabilmesini zor olduğunu savundu. Bugüne kadar Aydınspor yönetimin kendisine her hangi bir taleple gelmediğinin altını çizen Dilmen, kendisine her hangi bir talebin iletikmesi halinde Aydınspor için her zaman göreve hazır olduğunu belirtti.
Söyleşide küçüklerin hayranlarına da yakın ilgi gösteren Rıdvan Dilmen, söyleşinin sonunda hayranlarıyla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı. Yaklaşık 1 saat boyunca Aydınlı hayranlarıyla bir arada olan ve sohbet eden Dilmen, sevenlerinin yoğun ilgisi altınında Aydın"dan ayrıldı.