“Dila hemşire" karakteriyle tanınan Müjgan Gönül bir haftadır tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Domuz gribi teşhisi ile karantina altında tutulan Gönül'ün kanında virüs saptandı.
Özel işleri sebebiyle yurt dışında bulunan ve önceki akşam Türkiye'ye dönen Gönül, yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle özel bir hastaneye gitti. Burada yapılan ilk tetkiklerin ardından Gönül, 'domuz gribi' şüphesiyle özel ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği'nde tedavi altına alınan Müjgan Gönül'ün kanında, yapılan detaylı tetkikler sonucu domuz gribi virüsüne rastlandı. 1 hafta boyunca karantina altında tutulan Gönül'e ilaç tedavisi uygulandı.
TAHLİLERİ TEMİZ ÇIKTI

Bir haftalık boyunca ilaç tedavisi uygulanan güzel sanatçı Pazar günü yapılan tetkiklerin ardından kanında domuz gribi virüsüne rastlanmadığı açıklandı. "Dila hemşire" karakteriyle tanınan Gönül'ün pazar akşam saatlerinde, yaklaşık bir haftadır tedavi gördüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği'nden taburcu oldu.

yenişafak