Didim"deki halk konserinde Gülabi, Ali Kızıltuğ, Aynur Haşhaş ve Taner Özdemir sahne aldı.
Yol TV Didim Temsilciliğinin Altınkum da organize ettiği halka açık ücretsiz konserde Aşık Gülabi, Ali Kızıltuğ, Aynur Haşhaş, Taner Özdemir söylediği parçalarla Didimlileri hoş saatler yaşatırken, konser Yol TV"den de canlı olarak yayınlandı. Konsere, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Belediye Meclis Üyesi Serdar Topal, Yol TV Didim Temsilcileri Yemen Keleş, Kazım Demirtaş, Yol TV Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Arslan, Yol TV İcra Kurulu Başkanı Zeynel Özen, Araştırmacı Taner Eser, AABS Eski Genel Başkanı Ali Rıza Gülçiçek, Eski Milletvekili Musa Ateş ve Didimliler katıldı.
Konser öncesi konuşan Yol TV Didim Temsilcisi Yemen Keleş, “Güzel Didim de bir pencere açmak ve siz güzel insanlarla eğlenmek bize mutluluk veriyor. Geçtiğimiz etkinliklerde bizleri yalnız bırakmadınız. Sizlere bu ilginizden ve yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda yine birlikte olmak dileğiyle hepinize iyi eğlenceler” dedi.
Yol TV Didim Temsilcisi Kazım Demirtaş da, Bizler bu etkinlikleri siz güzel dostlarımız, canlarımızı bir araya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Sizlerle olmaktan bu güzel günü sizlerle paylaştığımız için bize emeği geçen Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacıya ve Belediye çalışanlarına teşekkürler ederim” diye konuştu.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise, “Sizlerle bu güzel günü bu atmosferi yaşadığım için çok mutluyum. Her şey siz güzel Didim halkı için. Hepinize iyi eğlenceler” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından ilk olarak sahneye Aşık Gülabi çıktı. Sazıyla, fıkralarıyla ve türküleriyle Didim halkını coşturdu. Ardından sahne alan Ali Kızıltuğ, Aynur Haşhaş, Taner Özdemir söyledikleri parçalarla Didimlilere hoş saatler yaşatırken, konser gecenin ilerleyen vakitlerine kadar sürdü.