Didim Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu, İl ve İlçe düzeyinde yapılan yarışmalarda ve sınavlarda dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.
Okul bahçesinde düzenlenen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, öğrenciler ve veliler katıldı. Ödül töreni öncesinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz öğrencilerin elde ettikleri başarıların kendiliğinde gelmediğini söyleyerek “Bu süreçte gerek okul idaresi gerekse öğretmenler ve siz velilerin desteği önemli. Hiçbir başarı ödülsüz kalmaz. Bu tür başarılar bizleri de mutlu ediyor. Öğrencilerimizi başarısının devamlı olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Öksüz, Küçükler Türkiye Birinciliği müsabakalarında Aydın İl Birincisi olan Mahir Özgür Damar İlköğretim okulu futbol takımına kupasını verdi. Kupa törenin ardından futbolculara madalya ve hediyeleri verildi. Ardından İlçemizde düzenlenen okullar arası Masa Tenisi turnuvasında sınıflara göre dereceye giren öğrencilere ve yine TUDEM sınavında ilçemizde dereceye giren öğrencilere ödülleri okul Müdürü Yaşar Yıldırım tarafından verildi.