İşyerini önünde alacaklarını alamadığını açıklayan Mustafa Berber, “29 Mart yerel seçimlerinde seçim boyunca AK Parti için işler yaptık. Seçimden sonra toplanıp Belediye Başkanı adayı ücretleri ödeyecekti. Daha sonra Encümen adayları ile toplanıp bizim paralarımızın ödenmesi için müteakip görüşmeler yaptık. Seçim döneminde 7 Bin TL alacağım vardı, bunun 2 bin TL"sini ödediler. O süreden bu yana geçen 10 ay boyunca ödeme yapılmadı” dedi.

“Görüştüğümüz Belediye Başkan Adayı sanatçıdan gelecek parayı öne sürüyor” diyen Berber, “Bazen ben ödemem parti ödesin diyor. Parti yönetimi ise bizim adayımız ama borç bizim değil diyor. Ben bu süreçten sonra İl Başkanı ile birebir görüştüm. İlgileneceğim dedi ama ilgilenmedi. Bir tek bana değil, tüpçüye, marketçiye de borcu var ama kimse benim kadar cesaret edip çıkmadı” diye konuştu.

Seçim dönemlerinde AK Parti için çalıştığını birebir görüşmeler yaptığını da ileri süren Mustafa Berber, “İlçe yönetimi adayların arkasında durup, parayı ödesinler. Ben o dönemde çok çalışarak onların işlerini yaptım. Bu kadar fedakârlığın karşılığı bu mu? Ben en kısa zamanda paramın ödenmesini istiyorum. Madem para ödemeyeceklerdi neden aday oldular, neden bu kişileri aday seçtiler?”diyerek tepki gösterdi./iha