Didim Gezgini işletme ağına kaydı alınmış Ticaret Odası ve Esnaf Odası Üyeleri ile kültürel etkinlikler organize eden tüm kuruluşlar, etkinliklerini hedef kitlesine ücretsiz olarak duyurabilecek.
Didim Ticaret Odasının İşletme ağı sistemine yeni eklenen “Didim Gezgini Etkinlik Kaydı” modülüne girilen etkinlikler, coğrafi ve ilgi alanı içerisindeki 10 binlerce kişiye ulaşacak.

Kullanıcılar ister Didim Gezgini uygulamasını yükleyerek ister Didim Gezgini uygulamasını yüklemeden sadece abone olarak etkinlik bildirimlerini akıllı telefonlarından, tabletlerinden veya masaüstü bilgisayarlarından takip edebilecek. Etkinliğin bulunduğu alana akıllı cihazların navigasyon sistemiyle yol tarifi alabilecek.

Kullanıcılar didim gezgini.com ana sayfasındaki etkinlik menüsünden giriş sağlayarak ya da didimgezgini.com/etkinlik adresine girerek etkinlik takvimine ulaşabilirler. Etkinlik girişi sağlamak isteyenlerde https://didimgezgini.com/sss/#etkinlik linkindeki kullanım kılavuzuna göz atabilirler.
Konser, tiyatro, festival gibi kategorilere ayrılmış etkinlik takviminde, kullanıcılar özel arama yaparak da ilgi alanlarındaki etkinlikleri takip edebilecek. Ayrıca Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapılan tüm etkinlikler de buradan takip edilebilecek.


Konuyla ilgili bilgiler veren Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ “Etkinlik takviminin Didim gibi bir turizm beldesinde eğlence ve kültürel amaçlı organizasyonlar yapan üyelerimiz ve kurumlarımız için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Girilen etkinlik kayıtlarının otomatik olarak Didim’le alakalı 10 binlerce üyeli sosyal medya hesaplarında yayınlanacak olması ve abone olan kişilerin akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlarına bildirim olarak düşecek olması bu sistemin en önemli özelliklerinden biri.

Amacımız, Akreditasyon sürecinde Türkiye’deki tüm odalara örnek olacak şekilde bilgi çağının gerekliliklerine uygun olarak işletmelerimizin değişen yeni koşullara uyum sağlamasına yardımcı olmaktır. Aynı şekilde esnaflarımızın düzenleyecekleri fırsat veya kampanyaları Onbinlere duyurmaya yarayacak Didim Gezgini işletme ağı kampanya modülünün de çok yakın zamanda hizmete sunulacağız. Bu kapsamda dijital tanıtım araçlarının etkin kullanımı ile işletme kazançlarının artırılmasına destek olacağız.” dedi.