SHÇEK’e bağlı Ankara Saray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi’nden gelen 22 engelli ile 8 görevli Didim ve Yöresi Engelliler Derneği ve Didim Beach Otel’in iş birliğiyle Otel bünyesinde kurulan XD Cinema sistemiyle film izlemenin keyfini yaşadılar.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği’nin ağırladığı engelliler, tatil boyunca çeşitli faaliyetlerde bulundular. Orman Kampında piknik yapan, Lunaparkta eğlenen ve Didim Belediyesinin katkıları ile Milet Müzesi, Doğanbey ve Apollon Tapınağı’nı gezen Engelliler Aqua Park’ta misafir edildi. Engelliler tatillerinin son günlerinde Didim’de hizmet veren 5 yıldızlı Didim Beach Otel bünyesinde kurulan XD Cinema sistemiyle film izlemenin keyfini yaşadılar. Gruplar halinde sinema odasına giren öğrenciler XD keyfinde sinema keyfini yaşamanın ayrıcalığını tattılar.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş dernek olarak her yıl Saray Rehabilitasyon Kurumu ile engellilere tatil imkanı sağladıklarını ve engellileri Didim’de iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını söyledi. 10 günlük tatil süresince kendilerine destek veren kurum ve kuruluşlara ve özel işletmelere teşekkür eden Altıntaş, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı’ya ayrıca teşekkür etti. Altıntaş otelde engellilere ağırlayan Didim Beach Otel yönetimine de ayrıca teşekkür etti.

Didim Beach Otel İdari İşler Müdürü Hüseyin Dereli ise Ankara’dan gelen Engellileri otellerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Engelliler kardeşlerimizi XD cinema sistemi sayesinde keyifli vakit geçirmeleri istedik; umarım mutlu olmuşlardır. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinde görev almaya devam edeceğiz” dedi.

Ankara Saray Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi öğretmenlerinden Elif Karakılıç ise Didim’de kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan çok mutlu olduklarını belirterek, öğrencileri ve kuruma adına herkese teşekkürü bir borç bildiğini söyledi. Karakılıç Dernek Başkanı Bedri Altıntaş’ın kendilerini iyi misafir ettiğini belirterek, her şeyden memnun şekilde Didim’de ayrılacaklarını sözlerine ekledi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png