Yağış nedeniyle ilçede yollar nehre benzerken, araçlar suyla kapana yollardan geçmekte zorlandı. Etkili yağış nedeniyle şehrin arıtma sistemi iflas etti, logarlar taştı.
Yurdun batı kesimlerinde hafta sonundan itibaren etkili olan yağışlar adeta Didim"i teslim aldı. Özellikle ilçede etkili olan yağışlar şehrin altyapısını olumsuz etkiledi. Son 5 günde metrekareye 104,4 kilogram yağışın düştüğü ilçede, hayat adeta felç oldu. Şehrin ana yollarında yağmur nedeniyle yollar tıkanırken; tıkanan yollar araç geçişini de etkiledi. Bazı araçlar ise tıkanan yollardan geçemedi. Şehrin ara yolları ise çamur deryasına dönerken, arıtma sistemi de yağışlardan sonra iflas etti. Şehirdeki logar kapakları arıtma sularını caddelere boşaltırken, bazı yollarda biriken sular ise vatandaşları da olumsuz şekilde etkiledi.
Meteorolojiden alınan bilgilere göre ise yağmurların havaların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini bildirdi ve vatandaşların sel baskınlarına karşı dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.