Didim Marina Yacht Club de yapılan törene Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu, Rotary Bölge Guvernörü Mecit İsce ve eşi Oya İsce’nin yanı sıra Didim Rotary kulübü üyeleri ve davetliler katıldı. Törende “ Rotary ile Yaşamları Değiştirin’” sloganı ile açan dönem başkanı Altan Çelik konuşmasında dönem içerisinde Rotary ile yaptığı hizmetleri slayt sunumu ile konuklara aktardı.

Ardından devir teslim töreni gerçekleşti ve yeni dönem başkanı Serap Ceyhan dönemi boyunca yapmayı planladığı projelerinden bazılarını anlattı. Ceyhan’ın projeler kapsamında “Temel sağlık ve eğitimi, için Geniş kapsamlı sağlık şenliği düzenlenmesi, Anne - çocuk sağlığı Tedavi ve rehabilitasyon projeleri kapsamında Uluslar arası bir proje olan Çocuk gelinler’’ ile ilgili etkinlik düzenlenip özellikle annelere ulaşılması, Toplumun gelir düzeyini arttırmaya yönelik projeler, kapsamında İlçe milli eğitim ve iş kur ile planladığımız garantili mesleki eğitim kursları açılması ve Okuma - yazma ile ilgili var olan ve yeni kuracağımız toplum birliği kapsamında okulda okuma ve yazma ile ilgili örnek projeler” olarak sıraladı.

Toplantıda söz alan Rotary Bölge Guvernörü Mecit İsce son olarak yaptığı konuşmasında “Öncelikle ülkemde yaşayan insanımıza sonra tüm insanlığa hizmet sunmanın heyecanını ile Bugün burada toplanmış olan Tüm Rotary, Rotaract ailemize ve sevgili misafirlerimize , hoş geldiniz diyorum. Serap Başkanımla Didim Rotary Kulübü yeni bir döneme yelken açıyor. Biliyoruz ki hedefi olmayan yelkenliye rüzgâr asla yardım etmez. Sevgili başkanım tüm kulüp üyelerimiz gibi sizde bir lidersiniz. 2014-15 döneminde uluslararası Rotary de , 2440 Bölgemizde ve gerekse yaşadığımız yer olan Didim’de kulübümüzün lideri sizsiniz. Didim Rotary Kulübü üyeleri ve ben her zaman olduğu gibi tüm başkanlarımızın yanında ve her zaman olduğu gibi yine emrinizde olacağız. 2014-15 dönem sloganımızda da dediği gibi Rotary hizmetleriniz ile ışıldasın” dedi.

Devir teslim sonrası yemek yenildi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!

20140628aw130179_02.jpg

20140628aw130179_03.jpg