Didim Rotaract Kulübü, Ramazan ayı dolayısıyla dar gelirli ve ihtiyaç sahibi kişilere yönelik olarak hazırlattığı 145 adet koliyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Didim Rotaract kulübü Ramazan ayı dolayısıyla dar gelirli ve ihtiyaç sahibi 145 aileye Gıda yardımında bulundu. Hazırlanan kolilerin 30 tanesinin Didim'deki yardıma muhtaç engelliler için Rehabilitasyon merkezine, 30 tanesinin Didim ve çevre köylerdeki yoksul yaşlı kişilere, geri kalan 85 tanesi ise Kulüp tarafından tespit edilen yardıma muhtaç ailelere teslim edileceğini öğrenildi. Ayrıca yardım Kolilerinin içerisine Türkiye ve Dünya genelinde yapılan israflar ve bu israfları nasıl önlenebileceği konusunda bir bilgilendirme broşürü koyuldu.

Gerçekleştirilen yardımlarla ilgili bilgiler veren Didim Rotaract Kulübü Başkanı Serkan Özcan "Ramazan ayı dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelere erzak yardımı projemizi tamamlamış

bulunduğumuzu bildirmek isterim. Bizi bu projemizde yalnız bırakmayan Didim Rotary Kulübü başkanımız Mevlüt Gökdemir'e, paketlerin temini ve hazırlanmasında yardımlarından dolayı Altınkum Migros'a, kolilerin dağıtılması hususunda yardımlarından dolayı Didim Kaymakamlığına ve bu projenin gerçekleşmesinde en büyük pay sahibi olan yardımsever ve duyarlı Didim halkına teşekkürü bir borç biliriz" dedi. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png