Nem ile birlikte hissedilen sıcaklık 40 dereceyi bulurken Dünyaca Ünlü Altınkum Plajı yerli ve yabancı tatilcilerin mekanı oldu

Ege ve Akdeniz kıyılarında sıcaklıkların 2 ila 4 derece arasında artmasıyla birlikte aydının Didim İlçesinde termometreler 34 dereceyi gösterdi. Nemle birlikte hissedilen sıcaklık 40 dereceye yükselirken sıcaktan bunalanlar denize akın etti.

Didim’de sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri Dünyaca Ünlü Altınkum plajı olurken, sıcaklığın 34 dereceye yükseldiği ilçede sıcaklardan bunalanlar kendilerini serin sulara attı. İlçede, başta Altınkum Plajı olmak üzere 2.koy, Cennet koyu, 3.koy, Yeşilkent ve Cennet koyları yerli ve yabancı turistlerle doldu taştı.

Altınkum sahili tatilcilerin en fazla tercih ettiği yer olurken, Plajda adım atılacak yer kalmadığı görüldü Sıcaktan bunalanlar soluğu Didim’in serin sularda alırken, sıcaktan korunmak isteyenler ise kafe ve restaurantlarda oturdukları görüldü.

Didim’e tatil gelenler ise sıcakların daha da arttığını belirterek serinlemek için gelinebilecek en iyi yerin deniz kenarı olduğunu dile getirdiler.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png