AK Parti Didim Belediye Başkan aday adayı Nilüfer Kurtkaya, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler veren Kurtkaya, “Didim"in kangren olmuş sorunlarını çözmek için aday oldum” dedi.
Adaylığı öncesinde 5 yıllık bir bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduğunu açıklayan Didim"in tek kadın aday adayı Nilüfer Kurtkaya, “Didim"in en büyük sorunu işsizlik, bu da Didim"deki inşaat sektörünün sekteye uğramasından kaynaklı ama biz şayet aday gösterilirsek ve seçilirsek Didim"in bu işsizlik sorununa üreteceğimiz projelerle çare olacağız. Ben işsizliğin anahtarını çözme için adayım. Artık Didim"e iktidar partisi el atmalı, buraya hizmet geldiğinde sorunlar da çözüme kavuşacak” diye konuştu.
Turizmin ilçenin vazgeçilemezi olduğunu da söyleyen Kurtkaya, “Didim"i binlerce kişi ziyaret ediyor ama başta Apollon tapınağı olmak üzere görüyorsunuz hiçbir şey yapılmamış. Bizler şayet iktidara gelirsek hazırlatacağımız tanıtım cd"lerini dünyanın dört bir yanındaki ülkelerdeki turistlere izlettireceğiz. Apollon tapınağına giden yolu kapatarak burayı sevgi yolu haline getireceğiz. Buraları ağaçlandırarak ve çevre düzenlemesi yaparak ziyaretçi sayısını arttıracağız. Altınkumda da çeşitli projelerimiz var tabii bunları aday gösterildiğimiz takdirde halkımıza anlatacağım” ifadelerini kullandı.
Kendisinin ve ekibinin bu işi yapacak gücü ve enerjisi olduğunu savunan Kurtkaya, şöyle konuştu: “Ben ve danışmanın ayrıca ortağım ve oluşturacağımız yönetimimizle Didim için gece gündüz hizmet vermeye hazırız. Biz seçildiğimizde kapımız olmayacak. Vatandaş gelerek derdini bizlere direk aktaracak o nedenle bizim yüreğimiz ve gücümüz var bu nedenle Didim"i yönetmeye talibiz”