9-13 Mart tarihleri arasında Almanya"nın Berlin kentinde gerçekleştirilecek olan Dünyanın en büyük ve en önemli Turizm Fuarları arasında yer alan Berlin Turizm Fuarı"na katılacak olan Didim Heyeti yola çıktı.

9-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuara Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı ve eşi, DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu, Didim Belediye Meclis Üyeleri Vedat Ege, Serdar Topal, Ahmet Turan Özdemir, Akbük Belediye Meclis Üyesi, Semra Ünlü, Didim Ticaret Odası Meclis Üyeleri Hikmet Atilla, Tayyar Cengiz, Veysel Ece, Ali Turan, Holiday Resort Otel Genel müdürü Derviş İşçi"den oluşan 14 kişilik heyet katıldı.

Yolculuk öncesi bilgiler veren DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu İzmir Adnan Menderes Havalimanından Berlin"e direk uçuş yapacaklarını belirtirken “Berlin Fuarında Türkiye"ye 3079 m2 alan ayrılmış, bizde Didim"e ayrılan alanda tanıtımımızı yapacağız. Türkiye"den 110 katılımcı fuarda yer alacak. Biz de 14 kişilik heyetle tanıtımlarımız yapacağız.”dedi.