Didim, Almanya'nın Başkenti Berlin'de düzenlenen Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda (ITB) tanıtılıyor.
Didim Turizm Altyapı Birliği'nden (DİTAB) alınan bilgiye göre, bu yıl 45.'si düzenlenen ITB'de, 14 kişilik bir heyet ile katılan birlik, Türkiye standı içerisinde ayrılan bölümde Didim'in tanıtımı yapıyor.
Fuar ziyaretçilerine Almanca olarak hazırlanan Didim broşürü, CD ve Didim amblemli çanta, kitap ayracı ve kalem gibi malzemeler dağıtıldığı tanıtım çalışmalarında, acente ve tur operatörleri ile turizm yetkilileriyle görüşmeler yapıldığı belirtildi.
Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu, yaptığı açıklamada, Didim'in Almanya pazarında daha iyi tanınması için gayret gösterdiklerini ifade ederek, bunun için gazetecilerle görüşmeler yarak, didim'in Alman basınında yer almasını sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.
Almanya'daki heyette yer alan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı da fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede, çalışmaların çok olumlu geçtiğini, önemli görüşmeler ve bağlantılar yapıldığını belirttti.
Fuara katılan heyette Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı ve eşi, DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu, Didim Belediye Meclisi üyeleri Serdar Topal, Vedat Ege, Ahmet Turan Özdemir, Akbük Belediye Meclisi üyeleri Semra Ünlü ve Sebahattin Ünlü, Didim Ticaret Odası Meclisi üyesi Hikmet Atilla ve eşi, Meclis üyeleri Veysel Ece, Tayyar Cengiz ve Ali Turan, Holiday Resort Genel Müdürü Derviş İşçi ile Didim Aquapark Sahibi Murat Kalaycı'nın yer aldığı bildirildi.