Didim Devlet Hastanesinin ön bahçesinde, poliklinikler girişinde yer alan ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla modern şekilde düzenlenen Didim Devlet Hastanesi Diş Tedavi Protez Merkezi olarak hizmete girdi. Diş Tedavi Protez Merkezinde dört diş hekimiyle hizmet vereceği öğrenilirken konuyla ilgili bilgiler veren Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Levent Kaplan ve Hastane Müdürü Cengiz Bayar şunları söyledi; “Hastanemiz modern bir diş kliniğine kavuştu. Bu bölümde Diş Tedavi ve Protez Merkezi olarak hizmete açıldı. Diş Sağlığı hizmet yanı sıra, protez hizmeti de aktif olarak verilecek. Hizmet binamız hastane bütçemizin yanında hayırsever vatandaşların katkılarıyla oluşturuldu. Bu anlamda Diş ünitleri, tıbbi cihazlar ve iç tefrişatı hastanemiz tarafından yenilendi. Şu an hizmete açıldı ve bundan sonra Diş Polikliniği hizmeti bu kısımda verilecek.”dedi.
Öte yandan Hastaların yeni polikliniğe hizmet için başvuru yaptıkları, yeni poliklinikte modern görüntüsü ve ferah ortamıyla vatandaşında beğenisini topladığı görüldü.
Diş Tedavi Polikliniğinin, Didim Devlet Hastanesi ana binası içerisinde kalan odalarının ise ataması yapılan Üroloji ve Kulak Buran Boğaz Polikliniği uzmanlarına tahsis edileceği ve bu odalarda poliklinik hizmetinin verileceği öğrenildi.