D-Marin Didim profesyonel turizmcilerin bir kuruluşu olan Skal International’ın Türkiye Skal üyeleri arasında 37 kategoride 140 aday için Skal üyelerinin gerçekleştirdiği oylamada ‘Turizm Oscar’ı’ olarak bilinen ödülü almaya hak kazandı. Grup bu ödülle birlikte daha önce farklı kategorilerde kazandığı Skalite ödüllerinin sayısını yediye çıkarmış oldu. D-Marin adına D-Marin Marinalar Grubu Genel Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan ve D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat’ın katıldığı 14. Skalite Ödül Töreni’nde, Skal International Dünya Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Uluslararası Skal Kulüplerinin Başkan ve Üyeleri ile turizm sektörünün önde gelen isimleri hazır bulundu.
Turizm sektöründe derinleşme ve genişleme stratejisi çerçevesinde marinacılık alanındaki yatırımlarına hız veren Doğuş Grubu, D-Marin Marinalar Grubu çatısı altında hizmet veren D-Marin Didim ile uluslararası marinacılık arenasının prestijli ödülü “Skalite”ye layık görüldü.
D-Marin Didim Marina ile“Marinacılık İşletmeciliği” kategorisinde birinci gelen D-Marin Marinalar Grubu, daha önce aynı dalda dört, Liman İşletmeciliği kategorisinde bir ve Turizm Yatırımcılığı kategorisinde bir Skalite ödülünü alarak, Turizm Oscar’ı olarak da bilinen ödül sayısını yediye çıkarmış oldu.
12 Aralık Pazartesi günü Conrad Oteli’nde düzenlenen ödül gecesine D-Marin adına katılan D-Marin Marinalar Grubu Genel Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan ve D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat’a ödülü Skal International İstanbul Başkanı Vedat Bayrak tarafından takdim edildi.
1932 yılında Paris’te kurulan ve dünya üzerinde 90 ülkede 500’den fazla klüp ve 22 bin üyesiyle en büyük turizm profesyonelleri topluluğu olan SKAL İnternational, bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri toplaması bakımından dünyada tek olma özelliği taşıyor.