10-13 Şubat tarihleri arasında İstanbul"da düzenlenecek olan dünyanın 6. büyük fuarı konumunda olan İstanbul EMITT Fuarı"na Didim çıkarma yapmaya hazırlanıyor.
Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği çatısı altında yapılacak tanıtım çalışmalarında Didim"e fuar alanında 35 metrekarelik alan tahsis edildi. Fuara Didim Kaymakamı Ali Katırcı Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Esnaf Kefalet kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay ve turizm işletme temsilcilerinin katılacakları öğrenildi.
Fuarda ayrıca Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü"nünde Didim standında çalışmalara destek vereceği öğrenilirken, EMİTT Fuarında Didim"in deniz, güneş, kum ve doğal güzellikleri yanında Apollon Tapınağını ön plana çıkarılacak. Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Apollon Tapınağı"nın ayakta kalan sütunlarına benzer 3.5 metre yüksekliğinde maket sütunlar yaptırarak, fuarda sergileyecek. Bu sütunların altından Didim standına girecek olan ziyaretçilere Didim"i ve çevresini tanıtıcı görseller, video, broşürler ve promosyon malzemeleri dağıtılacak.