Yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçmenlere çağrıda bulunan Başkan Karanlık, “29 Mart"ta yapılacak yerel seçimler öncesi seçmenler 5 Aralık tarihine kadar askı listelerini kontrol etmesini istiyoruz. Bir eksiklik veya bir yanlışlık varsa ilgili kurumlara başvurarak bunları düzeltmelerini istiyoruz. Seçimlerde 18 yaşını doldurmuş ve askerliğini tamamlayarak terhis belgesini almış seçmenlerinde oy kullanabilecekler” dedi.
Belediye Başkanı Kamacı"nın yerel bir gazeteye verdiği demece deyinen Karanlık, Kamacı"nın seçimler öncesi bastırdığı bilbord ve afişlerde kullandığı sloganlar dikkat çekti.
Didim Belediyesince yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını da eleştiren Karanlık, “Yapılan yol yağmur biraz yağınca vergi dairesi önlerinde kano ile gezilecek duruma neden gelmektedir. Sahilde yapılan dolgu çalışmalarında da yanlışlık yapıldı. Didim Belediyesi tarafından yaptırılan ve 7 trilyona mal olan yeni pazaryerinin yapılış tarzı ve maliyeti de dikkat çekici. Senede sadece 52 gün açık kalacak bir yere Sayın Başkan Kendi cebinden 7 trilyon harcar mıydı? Giden paranın büyük bir kısmı çatıya gitti, bu parayla o yer daha modern bir yer haline getirilemez miydi? Örneğin üst kısmı Düğün salonu, sinema salonları, Konferans merkezleri gibi? Bu yere yatırılan para Didimlilerin parası” diye konuştu.