Belediye içerisine konulan kiosk cihazı sayesinde numara alan vatandaşlar işlem yaptırmak istediği birime numarayla başvuruda bulunuyor.
Didim Belediyesinde numarayla hizmet dönemi başladı. Geçtiğimiz günlerde hizmete sokulan sistem sayesinde Belediye içerisinde işlem yaptıracak olanlar işlem yaptırmak istediği birim için ayrı ayrı numara alarak işlemlerini yaptırıyor. Kurulan kiosk cihazı sayesinde Vezne, Su, Emlak, Gelir ve Su Özel işlem bölümlerinin cihaza konumlandırıldığı ve vatandaşın hangi birimde işlemini yaptıracaksa birimlere göre sıra aldığı görülürken, birimlerin önüne takılan sistem sayesinde de sıralarını takip ettiği görüldü.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı teknolojik anlamda yeniliklere açık bir belediye olduğunu söylerken “Bu sistemde sayesinde sıra kargaşası sona eriyor. Özellikle ilçemizde yazın artan nüfus dolayısıyla belediyemize olan başvurular ve işlem yaptıranların sayısında gözle görülür artış yaşanıyor. Bu nedenle işlem yaptıracak olan vatandaşlarımız sıralarını takip ederek işlemlerini yaptıracaklar, belediye personelimizde bu anlamda daha kaliteli hizmet verecek.”dedi.