14 Temmuz-19 Temmuz tarihleri arasında Yenihisar balıkçı hali önündeki iftar çadırında Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Belediye Meclis üyeleri iftar çadırında halkla birlikte iftar açtı. 

Didim Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla halka yönelik olarak İftar Çadırı kurdu. 14 Temmuz - 19 Temmuz tarihleri arasında Yenihisar balıkçı hali önündeki boş alanda kurulan iftar çadırının ilk gününde Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu ile belediye meclis üyeleri de katıldı. Başkan Atabay ve beraberindekiler halka birlikte sıraya girerek, yemeklerini aldı ve kurulan iftar sofralarında farklı yerler de halka birlikte iftar açtı. İftar sonrasında ise dua edildi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ramazan ayı dolayısıyla bir hafta boyunca günlük 400 kişiye iftar yemeği vereceklerini belirterek “Ramazan ayı dostluk, kardeşlik ve paylaşım ayı; belediye olarak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Halkımıza yönelik olarak bu tür sosyal etkinliklerimiz sürecek. Ramazan ayının ilçemize huzur ve barış içinde geçmesini diliyorum” dedi.

Öte yandan Didim’de 20 Temmuz - 27 Temmuz tarihleri arasında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 500 kişilik Didim merkezde aynı yerde iftar çadırı kuracağı öğrenilirken, aynı tarihlerde Didim Merkeze bağlı mahallelerde iftar çadırları da kurulacak. Buna göre Aydın Büyükşehir Belediyesi İftar Çadırı Programı şu şekilde;20 Temmuz'da Balat-Batıköy, 21 Temmuz'da Fevzipaşa, 22 Temmuz'da Akköy, 23 Temmuz'da Akyeniköy, 24-25 Temmuz'da Akbük, 26 Temmuz'da Denizköy ve 27 Temmuz'da Yalıköy.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

20140715aw143978_04.jpg