14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla AK Parti Didim İlçe Teşkilatı Didim Devlet Hastanesini ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının haftasını kutladı. Hastane ziyaretine AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Figen Cevrem Gürsoy, Gençlik Kolları Başkanı Vedat Yamaç, İlçe Yöneticileri ile partililer katıldı.
AK Parti heyeti ilk olarak Başhekimliği ziyaret ederken AK Parti yönetimini Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Cihangir Altun ve Hastane Müdürü Cengiz Bayar ağırladı.
Ziyarette Hastane Müdürü Cengiz Bayar, hastane görev yapan doktorlar ve hastane çalışmalarıyla bilgiler vererek, “Kurum için naklen atama yöntemiyle hastanemize 11 doktor atanmıştı. 11 Doktor’dan 5 tanesi görevine başladı. Dahiliye Uzmanı hariç diğer doktorlarla yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Çocuk Hastalıkları uzmanı da 2 Nisan’da görevine başlayacağını bildirdi. Ayrıca yine Psikiyatri doktorundan da geleceği konusunda net konuşmadı. Pratisyen hekimlerimiz anlamında 3 atama oldu sadece 1’i göreve başladı. Kendisi de Doğum iznine ayrıldı. Hastanemize yeni doktorların atanmasıyla ciddi de bir yoğunluk oluşmaya başladı. Bu doktor atamaları konusunda devletinin desteği ve iktidar desteği şart; bu desteğin de olacağına inanıyoruz” dedi.
Ziyaretin ardından AK Parti heyeti başta acil servis, diş polikliniği ve diğer poliklinikleri ziyaret edip sağlık çalışanlarına karanfil verdi ve günlerini kutladı. AK Parti heyeti daha sonra Altınkum Sağlık Ocağı, Sağlık Grup Başkanlığı ve Merkez Sağlık Ocağını ziyaret edip, sağlık çalışanlarının günlerini kutladı.

20120314ay530514_01.jpg