Ligin ikinci haftasında ilk maçına kendi seyircisi önünde çıkan Didim Belediyespor, ligin iddialı ekiplerinden Çine Madranspor"u Volkan"ın attığı golle 1-0"lık skorla geçerken ilk maçta 3 puana sahip oldu.

Aydın Amatör Süper ligin ikinci haftasında evinde Çine Madranspor"u ağırlayan Didim Belediyespor sahadan 1-0 "lık skorla 3 ayrılarak ilk maçında 3 puanla tanıştı. Didim Şehir Standında oynanan maçı Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar, İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, Didim Belediyespor Kulüp Başkanı İzzet Us ve Çine"den gelen idarecilerle birlikte izledi. Maçı yaklaşık 500" yakın Didimli sporseverin izledi.

Maçtan sonra değerlendirme yapan Didim Belediyespor Kulüp Başkanı İzzet Us İlk maç olması sebebiyle bir stres yaşadıklarını söyleyerek, “Gol"e kadar stresliydik, golü bulduk rahatladık. Lige iyi başladık. Artık Çarşamba günü oynayacağımız Yıldız Fener spor maçını düşüneceğiz. Önümüzdeki maçlara daha çok taraftar bekliyoruz” dedi.
Didim Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Öztürk de, kondisyon olarak eksik olmalarına rağmen iyi oynadıklarını söylerken “Karşımızda diri bir takım vardı. Biz de diri bir takımdık. 3 puanla başlamak güzel, hedeflerimize giden yolda ilk engeli aştık. Artık bu maç bitti önümüze bakacağız. Futbolcularımı kutluyorum.”diye konuştu.
Çine Madranspor Teknik Direktörü Tevfik Ata Tekin ise, kadro anlamında genç bir ekip olduklarını buna rağmen iyi bir takım oluştuğunu kaydederek, şunları söyledi: “Maçta gol pozisyonlarında etkili olamadık ve bana göre de ofsayttı ve bir gol yedik. Futbolda pozisyona girersin ama sonuca gitmelisiniz, gidemezseniz bu sonuç ortaya çıkar. Ligin iddialı bir takımıyla oynadık ve puan kaybettik. Sonuçta deplasmanda idik ve bu maç geride kaldı, Önümüze bakacağız”
DİDİM BELEDİYESPOR: Murat, Tuncay, Özgür, Oğuz, İbrahim, Aşkın, Mehmet, Seçkin (Volkan), Semih (Ferdi), Cevahir (Ali), Oktay.
ÇİNE MADRANSPOR: Gökçin, Muhittin, Gürcan, Kadir, Salih, Savaş, Hakan, Mustafa Bahri, İbrahim, Emin, Fırat(Yasin )
SARI KART: Mehmet- Seçkin-Semih ( Didim Belediyespor) Salih-Hakan (Çine Madranspor)
KIRMIZI KART: Özgür ( Didim Belediyespor)
GOL: Volkan ( Didim Belediyespor)