Aydın"da , Koçarlı ve Söke"de yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Selden zarar gören vatandaşlar için devlet imkanları seferber oldu.
Aydın İl Özel İdaresi, Devlet Su İşleri, Karayolları 28. Şube Şefliği, Söke Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, Davutlar Belediyesi gibi kamu kurum ve kuruluşları sel bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.
Kamu kurum ve kuruluşları, Koçarlı"ya bağlı, Güdüşlü, Çakmar, Cincin, Kızılkaya, Esentepe, Çulhalar, Taşköy ve Satılar köyleri ile Bağarası Beldesi"ne bağlı Burunköy ve Avcılar Köyleri"nde imkanlarını seferber etti.
Aydın İl Özel İdaresi, 6 Greyder, 4 kepçe, 12 Kamyon, 1 eksvlatör 2 su arazöz"ü, 1 içme suyu tankeri ve yaklaşık 30 personelle, DSİ, 21 Bölge Müdürlüğü, 5 Kamyon, 1 kepçe, Karayolları 28 şube, 3 kepçe, 3 kamyon, 1 Greyder, Söke Belediyesi, 1 vidanjör, 1 Beko-loder (kanal kazıcı) Kuşadası Belediyesi, 1 kepçe, 3 kamyon, 1 vidanjör, Davutlar Belediyesi, 1 vidanjör"le, sel bölgesindeki vatandaşları bir an önce normale döndürmek için yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.