Genç kadın, 'yasak aşk yaşıyor' dedikodusu yüzünden devlete sığındı. 'Barışmak için eşimi eve götüreyim' diyerek yetkililerden izin alan psikopat koca, karısının burnunu ve kulaklarını kesti

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde tüyler ürperten bir vahşet. 10 gün önce eşi şehir dışında olan 2 çocuk annesi Y.A. (23) 'yasak aşk yaşıyor' dedikoduları yüzünden akrabaları tarafından dövüdü. Hastanede olanları polise anlatarak yardım isteyen Y.A., Ağrı'da kadın sığınma evi olmadığı için Ağrı Yaşlılar Barınma Evi'ne yerleştirildi. Koca B.A., eve dönünce aile meclisini toplandı ve genç kadın için ölüm kararı aldırdı. "Eşimi eve götürmek istiyorum. 2 çocuğumuz var, barışmalıyız" diyerek yetkililerden izin alan B.A., eşi ile Ağrı Yaşlılar Barınma Evi'nden ayrıldı.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
B.A., ıssız bir yerde eşine vahşice işkence yaptı. Genç kadının, burnu ve kulaklarını kesip, kan kaybından ölmesi için bıraktı. Y.A. sabaha kadar sürünerek yol kenarına çıkmayı başardı. Bir şoför, yaralı kadını hastaneye götürdü. Y.A'nın durumu ciddi. Zanlı B.A. ile olay sırasında yanında olan amcası Ü.A. aranıyor.