TÜRK futbolunun iki ezeli rakibi F.Bahçe ile G.Saray, Hamit Altıntop için savaşıyor... F.Bahçe"nin 9 Temmuz"da Hamit Altıntop"u resmen istemesi, oyuncuya da 4.5 milyon Euro teklif edip beklemeye geçmesinden sonra G.Saray da Servet"i isteyen Alman ekibinden Hamit Altıntop"u kopartmaya çalışıyor. 26 yaşındaki milli oyuncunun yeni teknik direktör Louis Van Gaal tarafından da istenmemesi, iki devin iştahını iyice arttırmış durumda.

F.BAHÇE, 10 gündür Hamit"in işini bitirmek için çalışırken Daum da, 3 gün önceki basın toplantısında “Bayern"den bir futbolcu alabiliriz” demiş ancak isim vermemişti. Bu transferde F.Bahçe, Hamit"e 4.5 milyon Euro teklif ederek öne geçmişti. Sarı-lacivertlilerin bu teklifi sonrasında milli yıldızın kafası karışmış, düşünmek için süre istemişti. Sarı-lacivertliler ise B.Münih"in istediği 10 milyon Euro"luk bonservisi 7 milyon Euro"ya indirmeye çalışıyor. Ancak Kanarya, gerekirse 10 milyonu verip bonservisi almayı da göze almış durumda.

ASLAN PUSUDA ANCAK!

G.SARAY ise bu savaşta bazı avantajlara sahip.. Öncelikle Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, tam 8 aydır Hamit Altıntop"a markaj uyguluyor ve ailesiyle bile birebir görüşmeler yapıp, adeta akraba oldu. Bu nedenle Hamit"in G.Saray"ı tercih etmesi yüksek olasılık. Cimbom"un bir diğer artısı da B.Münih"in Inter"e giden Lucio"nun yerine yeni stoper araması ve Servet Çetin"i listesine alması. Önümüzdeki günlerde İstanbul"a gelecek olan Alman ekibinin yöneticileri Servet-Hamit takasına da sıcak bakıyor.

FENER YARINI BEKLİYOR

CİMBOM"UN dezavantajı ise Hamit Altıntop"a F.Bahçe gibi 4.5 milyon Euro veremeyecek olması... Hamit Altıntop yarışında işin yarın şekillenmesi bekleniyor. Çünkü F.Bahçe, Hamit"in menajeri ile anlaşmak üzere. İşler yolunda giderse yarın bu transfer açıklanacak. Hatta Kanarya, Hamit kliplerini FB TV"de yayınlanmak üzere hazırlattı. Bu arada Altıntop"un Türkiye"ye gelme konusundaki kararsızlığında bir yumuşama olduğu öğrenildi. Daha önce ailesi Almanya"da yaşadığı için İstanbul"a sıcak bakmayan Hamit, cazip teklif sonucu geri adım attı. Bakalım Altıntop yarışından kim galip çıkacak? - vatan