Nazilli Asılsız Ermeni İddiaları İle Mücadele Derneği Başkanı Haluk Alıcık, asılsız ermeni iddiaları ile mücadelelerinde kendilerine destek verenlere teşekkür ederek plaketi vermeyi sürdürüyor. Aydın Milletvekili Recep Taner ile birlikte Ziya Aksüt"ü işyerinde ziyaret eden Nazilli Asılsız Ermeni İddiaları İle Mücadele Derneği Başkanı Haluk Alıcık, yürütmeye çalıştıkları mücadelelerinde kendilerine maddi ve manevi destek vererek Türkiye"nin haklı olduğu bir konuyu dünyanın duymasını sağlamak için her zaman yanlarında olanlara teşekkür etmek istediğini ifade etti. Açıklamasını sürdüren Alıcık “Nazilli Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneğimiz 2004 yılında kuruldu. Amacı; Türk insanının tarihinin hiçbir döneminde masum insanları öldürmediğini Türk Gençliğine öğretip, onlara vatanını seven, anne ve babasına saygılı, Atatürk"ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkacak gençler yetiştirmek en büyük görevimizdir” dedi.
Var olmayanı var göstermeye çalıştıklarını söyleyen Milletvekili Recep Taner, “Kendi içimizde bizi birbirimize düşürmeye, bizleri bölmeye çalışıyorlar. Fakat hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Bir Cumhuriyet, haklı olduğu davada yanlış lanse edilen bir durumu düzeltmek için mücadele vermektedir. Gerek şahıslar gerekse dernekler olarak yoğun çaba gösteren, bu gerçeği ortaya koymaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından desteklerinden dolayı Milletvekili Recep Taner"e plaketini MHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Hakkı İnesi, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt"e ise plaketini Milletvekili recep Taner verdi.