Gencin geride "Derslerim çok kötü, ne kadar çalışsam da bir türlü olmuyor. Her gün ölmektense bir gün ölmek daha iyi" yazılı not bıraktığı öğrenildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde üniversite öğrencisi genç, viyadükten atlayarak yaşamına son verdi.

Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyan Fatih Bezirci (23), öğlen saatlerinde 28 Haziran Mahallesi'nde eski İstanbul yolunda bulunan viyadüğe çıktı. Bir süre viyadüğün korkuluklarında bekleyen genç, bir anda kendisini 70 metre yükseklikten boşluğa bıraktı. Gencin atladığını gören vatandaşlar, 112 sağlık ekipleri ile polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri talihsiz gencin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis intihar nedeniyle yolu trafiğe kapatarak çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri gencin üzerinde yaptığı araştırmada yeşil reçete ile satılan ilaçlar ile intihar mektubu buldu. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen gencin arkasında bıraktığı notta "Ben, KOÜ Makine Mühendisliği bölümünde okuyorum. Ayrıca psikolojik rahatsızlıklarım var. Derslerim çok kötü, ne kadar çalışsam da bir türlü olmuyor. Her gün ölmektense bir gün ölmek daha iyi. Canım ailem sizleri seviyorum. Beni Affedin" yazdığı belirtildi.

Talihsiz gencin cesedi, Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.