Başkan Demirören ve Şeref Yalçın’ın yönettiği operasyon sonrasında NBA’in 2 süper yıldızı lokavt süresince siyah-beyazlı formayı giyecek
 
GEÇEN sezon Allen Iverson’ı alarak adını tüm dünyaya duyuran Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, çıtayı daha da yükseltti. Siyah-beyazlılar, başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Şeref Yalçın’ın transfer operasyonu sonrası New Jersey Nets’in All Star oyun kurucusu Deron Williams ve Atlanta forması giyen Zaza Pachulia’yı kadrosuna kattı. NBA’deki lokavt kararı kalkana dek (1 yıl alacağı tahmin ediliyor) oyuncuların Beşiktaş forması giyeceği bildirildi. New Jersey’den yıllık 17 milyon dolar alan Williams siyah-beyazlılardan aylık 200 bin dolar alacak ve bu parayı bir sponsor karşılayacak. Yalçın transfere son noktayı koymak için pazar günü ABD’ye gidecek.
 
İSTERSENİZ iki yıldızı yakından tanıyalım: Williams: 27 yaşında ve 1.91 boyunda. 6 yıldır oynadığı NBA’de geçen sezon 20.1 sayı ortalaması tutturdur. D-Will lakaplı oyuncu 2 kez de All Star oldu.
 
ZAZA Pachulia: Ülker’de yetişen ve bu takımda oynadığı basketbolla NBA’ye gitme başarısını gösteren Gürcü oyuncu, aynı zamanda Türk pasaportu taşıyor. 27 yaşındaki ve 2.11 boyundaki Zaza 6 sezondur Atlanta’da forma giyiyor. (vatan)