Sakarya'da 6 takla atan cipten polis-savcı ve iş adamı çıkınca derin şüpheler gündeme geldi.
 
Susurluk kazasını hatırlatan olay, önceki akşam yaşandı. Otomobil galerisi sahibi Mümin Uysal (28), esnaf Serdar Çolak, Emniyet amiri Bülent Yılmaz (36), müteahhit Hüseyin Şarkıcı ve Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç (40) ile buluştu. 5 arkadaş, restorana gitmek üzere Uysal'a ait lüks bir cipe bindi. Aşırı hızla giden cip, Söğütlü ilçesinde şarampole yuvarlandı.
 
ÖLÜM ANONSU...
 
Araç, 6 takla attıktan sonra durabildi. 4 kişi, hurdaya dönen aracın camlarından dışarı fırlarken, kazadan 2 dakika önce emniyet kemerini taktığı belirtilen savcı ise araçta sıkıştı. Olay yerine giden jandarma ekipleri, kaza yerinde buldukları telsizle anons yaptı ve "Bu telsizin sahibi kaza yaptı" dedi.
 
Anons üzerine Bülent Yılmaz'ın mesai arkadaşları kaza yerine akın etti. Polis Bülent Yılmaz ile Serdar Çolak hastanede can verirken, savcı ve 2 arkadaşı yaralandı.
 
ÇANTAYA EL KONULDU
 
Olayda etrafa saçılan bir miktar paraya ve araçta bulunan deri çantaya el konulurken, kazazedelerin polis-savcı ve iş adamından oluşması kafaları karıştı. Savcı Karakılıç'ın Hendek'te görev yaparken Hendekli bir kadınla evlendiği, daha sonra Ardahan'a atandığı, yıllık iznini geçirmek için de Sakarya'ya gidip, eski dostlarıyla buluştuğu iddia edildi.
 
'SAKARYA EFSANESİ'
 
Kazada hayatını kaybeden polis Bülent Yılmaz için Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törende polisin oğlu Güven Çağrı, annesi Sibel Yılmaz'ın elini bir an olsun bırakmadı. Talihsiz çocuk, babasının tabutuna sarılarak, "Sakarya Efsanesi" diye bağırdı. Anne Sibel Yılmaz ise eşinin tabutuna selam durdu. Gözyaşlarını sel olup aktığı törenin ardından cenaze, toprağa verilmek üzere Yılmaz'ın memleketi Manisa'ya gönderildi.