Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex, internetteki resmi sitesinde Portekizce yazdığı yazısında, "Beşiktaş maçında kafam, eşim ve Fenerbahçe diye ikiye bölündü" dedi. Brezilyalı yıldız, eşinin geçen hafta boyunca karın ağrısı çektiğini, ancak bundan çok endişe duymadıklarını dile getirdi.
TAHAMMÜL ETMEYİ BAŞARDIM

Maç günü eşinin, rahatsızlığıdan dolayı ağrılarının arttığına dikkat çeken Alex, şunları yazdı: "Eşimin ağrıları arttı ve doktora gitti. Büyük bir enfeksiyon tespit edildi ve laparoskopi yapılmasına karar verildi. Bunların hepsini maçtan önce biliyordum ve en iyi şekilde maça konsantre olmam için yeterli zamanım vardı. Evde her şey iyiydi ve sadece maça konsantre oluyordum. Ancak öğleden sonra eşimin ameliyat olması gerektiği haberi geldi. Gerçekten bu iki şeye birden tahammül etmeyi başaramadım. Bir tarafta önemli bir maç, diğer yanda ameliyat odasındaki eşim. Ve ben hiçbir şey bilmiyordum. Stada kafam tamamen bölünmüş olarak gittim."

KULÜPTEKİ İŞİM DEVAM ETTİ

Alex, kendisi için "oldukça zor geçen 78 dakikadan sonra" Beşiktaş ile berabere kaldıklarını ve 2 puan kaybettiklerini yazdı. Eşinin hastaneden çıktığını ve evde olduğunu bildiren Alex, "Kulüp içindeki işim devam ediyor. Evde ise sadece eşimin en kısa zamanda iyileşmesine ve güçlenmesine yardım etmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Kasımpaşa maçında forma giyecek

Sezon başından bu yana koşmadığı gerekçesiyle forma giyip giymeyeceği tartışmalarının yapıldığı F.Bahçe Kaptanı Alex, sarı-lacivertli takımın pazartesi günü Kasımpaşaspor ile yapılacak karşılaşmada forma giyecek. Teknik direktör Aykut Kocaman, yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşarken Lugano, Yobo ve Niang'ın yanı sıra Alex'i 11'de görevlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Genç teknik adam, diğer 2 yabancı futbolcu için ise Santos, Stoch ve Dia arasından tercih yapacak.