Bütün Türkiye'nin nefeslerini tutup izlediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, magazin dünyasının ünlü bir çiftini ayırdı! Koyu Galatasaraylı Ceylan Çapa ile fanatik Fenerbahçeli sevgilisi Burak Özçivit, tarihi müsabakayı ayrı ayrı izleyerek herkesi şaşırttı. Ünlü çiftin gerekçesi ile bir hayli ilginçti! n İKİ takım arasında 22 Nisan'da oynanan derbide Galatasaray'ın mağlubiyeti sonrası kavga eden Ceylan Çapa ile Burak Özçivit, dün akşam ise yoğurdu üfleyerek yedi! Yeniden aynı tartışmayı yaşamamak için tarihi maçı ayrı mekanlarda seyreden ünlü çift, maçtan sonra bir araya gelerek "Aşkımız, futbola yenilmez" mesajı verdi.

ATA'NIN NABZI YÜKSELDi
Magazin dünyasında derbi heyecanını en çok yaşayan isimlerin başında Ata Demirer geldi. Ünlü komedyen, maçtan önce "Nabız: 120/126, tansiyon: 15/11" diyerek yaşadığı stresi dile getirdi.

ÜNLÜLER TOTEM YAPTI
Fenerbahçeli Doğa Rutkay da totem yapan ünlülerden. Güzel oyuncu da Acun Ilıcalı gibi maç öncesi derbiyle ilgili yayınları izlemedi.

Survivor yarışması için bulunduğu Dominik Cumhuriyeti'nden derbi için dönen Fenerbahçeli Acun Ilıcalı, gün boyu maçla ilgili yayınları izlemedi. Ilıcalı, maçı ise her zamanki gibi locadan seyretti.

Galatasaraylı Şahan Gökbakar, maçı izlerken uğurlu bulduğu eşofmanını giydi.
Fenerbahçeli Berna Laçin, gün boyu yanından 'kanaryalı biblosunu' ayırmadı.
Koyu Fenerli Beyazıt Öztürk, sabah kalkar kalkmaz uğurlu gelen 'Alex' formasını giydi.