Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden, deprem bölgesiyle ilgili yapılan meteorolojik uyarıda, yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede gece saatlerinde lokal olarak görülen hafif karla karışık yağmurun bugün öğle saatlerinde yağmur şekline dönüşerek aralıklı olarak devam edeceğinin ve öğle saatlerinden sonra etkisini kaybederek kesileceğinin tahmin edildiği kaydedildi. 
 
Bölgede, önümüzdeki 3 gün boyunca gece sıcaklıklarının yer yer -5 derecelere kadar düşecek olması nedeniyle gece ayazları beklendiği ifade edildi. 
 
Deprem bölgesinde bugün sabah saatlerinde lokal olarak görülen karla karışık yağmurun öğle saatlerine kadar aralıklarla yağmur şeklinde devam edeceğinin, öğleden sonra yerini parçalı ve çok bulutlu bir havaya bırakacağının tahmin edildiği belirtildi.
 
Bölgede yarın yağış beklenmediği ve parçalı bulutlu geçeceği bildirilen uyarıda, sabah ve gece saatlerinde bölgede buzlanma ve don olayının görüleceğinin tahmin edildiği kaydedildi.
 
Deprem bölgesinde, çarşamba günü yağış beklenmediği, parçalı ve çok bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde bölgede buzlanma ve don olayının görüleceğinin tahmin edildiği bildirildi.
 
Bölgede perşembe günü öğle saatleri itibarıyla başlayacak yağmurun akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerde kar şeklinde devam edeceğinin tahmin edildiği ifade edildi.