Derince Çenesuyu Petrol Ofisi yol üzerinde bulunan ve kullanılmayan bir depoda, akşam saatlerinde başı olmayan bir ceset bulundu. Kullanılmayan ve boş olan deponun çevresinde gezen bir kişi, ağır kokuyu duyunca merak edip deponun içerisine girdi. Deponun içine bakan ve ismi öğrenilemeyen kişi, yerde başı olmayan ve vücudunun neredeyse tamamı çürümüş olan bir erkek cesedi görünce durumu polis ekiplerine haber verdi.
Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, yerde bir ceset görünce hemen olay yerinde güvenlik önlemi alarak soruşturma başlattı. Çevrede yapılan aramalarda, deponun yakınlarında 7 Haziran tarihinde Derince Çenesuyu`ndaki evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan, elektrikçi, 2 çocuk babası Adnan Demirışık`a ait olan kimlik bulundu. Çevrede yapılan aramalarda ise başka herhangi bir şeye ulaşılamadı. Başı olmayan ve çürüyen ceset için olay yerinde cumhuriyet savcısı da incelemelerde bulundu.
 
DNA TESTİ İLE KİMLİK TEŞHİS EDİLECEK
Şahsın üzerinden herhangi bir şey çıkmazken, olay yerinde yapılan incelemede cesedin bulunduğu yerde bir de ip bulundu. Şahsın intihar ettiği düşünülürken, cesedin ise en az iki aylık olduğu belirtildi. Cesede yapılan otopside ise ölüm nedeni ile herhangi net bir şeye rastlanamadı. Cesedin kime ait olduğu, ancak gelecek olan DNA raporunun ardından netlik kazanacağı öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, ceset bekletilmek üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.