Turkcell Süper Ligi'nde kötü gidişini sürdürmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda namağlup yoluna devam eden Denizlispor, çeyrek finalin ilk maçında yarın Ege'nin diğer temsilcisi Manisaspor'a konuk olacak. Ligde mağlup olmasına rağmen Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında ortaya koyduğu mücadele ve oynadığı futbolla moral bulan Yeşil-siyahlı ekip, bugün yaptığı son antrenmanın ardından karayolu ile Manisa'ya gitti. Denizlispor'da sakatlığı süren Emin'in dışında eksik bulunmazken, yeni transfer Ceyhun Eriş'in de kadroya alınacağı öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk hedeflerinin yarı finale çıkmak olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Ligde çok iyi mücadele etmemize rağmen bunu skora yansıtamıyoruz. Son haftalardaki oyunumuzu tekrarlayarak çeyrek finalin ilk maçından avantajlı bir skorla dönmemiz gerekiyor. Manisaspor güçlü bir ekip. Ancak biz de iyi oynuyoruz. İyi oyunumuzu skora yansıtabilirsek ikinci maç için avantaj yakalarız" dedi.

Denizlispor'un Manisaspor maçına, Özden, Erkan, Koffi, Burak, Çağlar, Roberts, Berberoviç, Braga, Güray, Engin ve Angelov onbiri ile çıkması bekleniyor.