Fenerbahçe"yi yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş"ta, Teknik Direktör Mustafa Denizli, ezeli rakiplerinin en tehlikeli oyuncuları Alex, Emre ve Gökhan Gönül"ü durdurarak galibiyete ulaşmanın planlarını yapıyor. Tecrübeli hocanın, futbolcularıyla yaptığı toplantıda bu oyuncularla ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Siyah-beyazlı teknik adam, derbinin taktiğini kafasında netleştirdikten sonra oyuncularıyla yaptığı görüşmede, Alex, Emre ve Gökhan Gönül"ün tüm özelliklerini anlatarak, kazanmak için bu isimleri durdurmak zorunda olduklarına dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcı, “Fenerbahçe"nin her şeyi Alex. Bu artık tartışılmaz bir gerçek. Alex oyunu yönlendiren bir isim. Bu futbolcuya dikkat etmemiz şart. Alex"in yanı sıra Gökhan Gönül de bizim açımızdan çok tehlikeli bir futbolcu. Sağ tarafta hücuma önemli katkı sağlıyor. Gökhan"ın önünü iyi kapatırsak Fenerbahçe"nin hücum etkinliğini önemli ölçüde azaltırız” diye konuştu.

Mustafa Denizli"nin toplantıda son olarak iyi bir form yakalayan ve orta sahada hırslı oyunuyla dikkat çeken Emre Belözoğlu konusunda oyuncularının dikkatini çektiği bildirildi. Bu oyuncunun derbi maçlarda genellikle üst düzey bir performans ortaya koyduğunun altını çizen Beşiktaş"ın hocası, “Emre zorluk derecesi yüksek maçları seven bir oyuncu. Dolayısıyla bize karşı da elinden gelen her şeyi yapmaya çalışacaktır. Maçı kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Eğer Alex, Emre ve Gökhan"ı durdurursak işimiz daha da kolaylaşır. Gözünüz sürekli bu üçlünün üzerinde olsun” diyerek oyuncularından bu uyarılara uymalarını istedi./milliyet