"Bay tahmin" Mustafa Denizli, Gökhan Zan"ın sözleşmesi için yöneticilerini uyarmış

Denizli, milli stoperin transferiyle ilgili yakın çevresine “10 gün önce yöneticilere söylemiştim. Ama Gökhan"a imza attırmamışlar. Bu nasıl bir hata anlamadım” dedi

BEŞİKTAŞ"TA Gökhan Zan"ın elini kolunu sallaya sallaya bedavaya G.Saray"a gitmesi soğuk duş etkisi yarattı. Camiada ve taraftarlar arasında büyük tepki gören Gökhan Zan"ın kaybedilmesi, neredeyse onu sağlam bulduğu her gün oynatan teknik direktör Mustafa Denizli"yi yıktı. Milli stoperin gidişine oldukça üzülen Denizli, yöneticilere de bu olay nedeniyle kızdı!
TAM 19 yıl aradan sonra Beşiktaş"a iki kupa birden kazandıran ve cuma günü sözleşme yenileyecek olan Mustafa Denizli, Gökhan Zan skandalı ile ilgili olarak yakın çevresine yönetimi ima ederek sert şekilde sitemde bulundu. Tecrübeli teknik adam, “10 gün önce yöneticilere bu işi bitirin demiştim. Bu hatayı nasıl yaptılar anlamıyorum?” şeklinde eleştiride bulundu.

YÖNETİM ZAN"I KONUŞMADI

YENİ sezonda Şampiyonlar Ligi"nde mücadele edecek olan ve kadro zenginliği gereken Beşiktaş"ta transferdeki son gelişmeler ve yönetim kurulu toplantısında masaya yatırıldı. Yöneticiler Gökhan Zan meselesini ise hiç konuşmadı. Oyuncunun çok sakatlanması nedeniyle içlerini ferah tutan yöneticiler “Gitmesi kayıp değil” görüşünde birleştiler.

DENİZLİ CUMA İMZA ATIYOR

ÖNÜMÜZDEKİ sezonun transfer politikasının değerlendirildiği toplantıda yönetim kurulu, siyah-beyazlılara 19 yıl sonra, bir sezonda çifte kupa kazandıran teknik direktör Mustafa Denizli"ye ödenecek ücreti de belirledi. Daha önce konuşulduğu gibi Denizli"ye yıllık 2.5 milyon Euro verilmesi kararlaştırıldı. Bu karar hemen tecrübeli teknik adama telefonla “Hocam toplantıda karar aldık, sana 2.5 milyon Euro vereceğiz. Kararlaştırdığımız gibi sizi cuma günü basın önünde sözleşme imzalamaya bekliyoruz” şeklinde bildirildi. Kurt hocadan da "Tamam" yanıtı alındı.

BU gelişmeler sonrasında bazı çevrelerce ortaya atılan “Mustafa Denizli görevi bırakacak” iddiası da tamamen çürümüş oldu. - vatan