LigTV'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Hafta içinde Ümraniye tesislerinde Beşiktaşlı futbolcuların biraraya gelerek Wolfsburg maçını konuştuklarını duyan Denizli'nin çok sert bir tepki göstererek, "Böyle profesyonellik olmaz. Ligdeki durumumuzu bilmenize rağmen, Ankaragücü maçını değerlendireceğinize, Wolfsburg maçını konuşuyorsunuz. Öncelikle herkesin Ankaragücü maçına konsantre olmasını istiyorum. Wolfsburg maçı daha sonra konuşacağız. Ayrıca Wolfsburg'u orada yenemediniz" dediği öğrenildi.

Mustafa Denizli'nin ayrıca takım kaptanlarından arkadaşlarını Ankaragücü maçına motive olmaları konusunda yardım etmelerini istediği de belirtildi.

Bu arada sezon başından bu yana ideal onbiri kurmakta zorlanan Beşiktaş'ta artık taşlar yerine oturmaya başladı. 13 haftadır maçlara farklı kadrolarla çıkan teknik direktör Mustafa Denizli'nin son oynanan Eskişehirspor maçında cezalı olan üç oyuncu Sivok, Ferrari ve Ernst Ankaragücü maçında ilk onbirde görevlendireceği, takımın diger isimlerini bozmayacağı ileri sürüldü.

Denizli'nin kalede Rüştü'ye görev vermeyi, defansta Ekrem, Sivok, Ferrari ve İbrahim Üzelmez'i oynatmayı, çift ön libero olarak da Ernst ve İbrahim Toraman'a forma vermeyi planladığı ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın forvetin arkasında Nihat, Tabata ve Tello'yu oynatmayı planladığın, ileride ise tek forvet olarak Bobo'yu görevlendireceği öğrenildi.

Bu arada 3 kasım'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Wolfsburg, 2 kasım pazartesi günü saat 12. 00'de İstanbul'a gelecek.

Alman ekibinin teknik direktörü Armin Veh, saat 16.15'te İnönü Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Alman temsilcisi saat 17.00'de ise statta karşılaşmanan son antrenmanını yapacak. - milliyet