BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, Fortis Kupası zaferinin ardından Mustafa Denizli ile prensipte anlaştıklarını ve gelecek yıl da tecrübeli teknik adamla çalışacaklarını dile getirdi. Son 4 yılda 3. kupa zaferine ulaşan Beşiktaş"ta Demirören, şampiyonluğun sevincini şu sözlerle paylaştı:

“BU sene inandık. Bundan sonraki hedefimiz Süper Lig şampiyonluğu. Kazanabileceğimiz ne varsa almak istiyoruz. Başkanlık dönemimde 2 tane Türkiye Kupası, 1 tane de Süper Kupa kazanmıştık. Kupanın adı Fortis olduğundan bu yana sadece 1 kez şampiyonluktan uzak kaldık. Teknik kadro ve futbolcularımı sergiledikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum.

LİGDE ise önümüzde 270 dakika kaldı. Her an her şey değişebilir. Çok dikkatli olmamız lazım. Bundan sonraki maçlarda hata yaparsak dönüşü olmayabilir. Mustafa hocamızla prensipte anlaştık. Yönetim kurulumuzla detayları görüşeceğim. Büyük ihtimalle gelecek hafta devam kararımızı açıklayacağız.”

ÖZAK: BEŞİKTAŞ HAK ETTİ

FORTIS Finali"ni izlemeye gelen Devlet Bakanı Faruk Özak şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş"ın takım ruhunu ortaya koyarak, kupayı hak ettiğini söyledi: “Fortis finalinde şunu gördük. Özellikle 2. yarıda daha çok kazanmayı isteyen, çok koşan, daha çok başarılı pas yapan, pas emniyeti olan, pas hatası yapmayan ve takım ruhunu ortaya koyabilen bir Beşiktaş maçı hak etti. Beşiktaş"ı kutlamak lazım, tebrik ediyorum.”