Beşiktaş Yönetimi, sezon sonunda ayrılmak isteyen Teknik Direktör Mustafa Denizli"yi bırakmak istemiyor. Başkan Yıldırım Demirören"in, yakın çevresine, “İstikrardan yanayım. Sürekli hoca değişimi takıma fayda sağlamıyor. Bu nedenle devam etmeliyiz” dediği öğrenildi

Beşiktaş Yönetimi, henüz lig bitmeden teknik adam sorununu halletmek istiyor. Geçen sezon Mustafa Denizli"yi zorlukla ikna eden, ancak bir yıllık imza attırabilen siyah-beyazlılar, hocasını takımda tutabilmek için harekete geçti.
Bu sezon ortasında ameliyat olmak zorunda kalan ancak takımını fazla bekletmeden sahaya çıkan Mustafa Denizli"nin, Başkan Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile önümüzdeki günlerde bir araya geleceği bildirildi. Üçlü zirvede Beşiktaş Yönetimi"nin, siyah-beyazlı teknik adam ile yola devam etmek isteğini gündeme getireceği vurgulandı.
Gelecek sezon için kararını henüz vermeyen Mustafa Denizli"nin, Beşiktaş ile yollarını ayırmak istemesi durumunda ise Başkan Demirören"in zam yoluna gideceği öğrenildi.
Takımın şampiyonluk yarışında bir hayli iddialı olması nedeniyle görüşmeleri gizli yürütmek isteyen yönetiminin, sezon bitmeden bu sorunu çözmeyi istediği bildirildi.

"Olumsuz olabilir"
Başkan Yıldırım Demirören"in ise yakın çevresine, “İstikrardan yanayım. Sürekli hoca değişimleri takıma fayda sağlamıyor. Bunun örneklerini maalesef geçmişte yaşadık. Bu nedenle Denizli ile yola devam etmeliyiz. Yeni bir hoca ve yeni bir değişim takımı olumsuz etkileyebilir” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Milliyet