“Geleceğini çöpe atma, geri kazan” projesi çerçevesinde en fazla katkı sağlayan ve İlçe Genelinde birinci olan Denizköy ilköğretim Okuluna plaket verildi. Okulda düzenlenen törene Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Turan Özdemir, Okul Müdürü Necdet Turhan; öğretmen ve öğrenciler katıldı. Ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Necdet Turhan “Biz okul olarak geri dönüşüme önem veriyoruz. Hem çevremizi temiz tutma, hem de yaşadığımızın yerin çevre temizliği açısında önemli; biz bu kampanyayı düzenli şekilde gerçekleştirdik. Geri dönüşümü en fazla sağlayan okul olduk. Bu anlamda katkı sağlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise “Biliyorsunuz yapmış olduğumuz proje de sizler birinci oldunuz ve bakış açınızı göstermiş oldunuz. Ben öğrencilerimize ve okul idaremize teşekkür ediyorum. Sizler çalışma yapıyoruz ama bu dünya bizden çok sizlere lazım. Bu anlamda çevremizin güzel olması ilçemizin de güzel olması anlamında çok önemli; Duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum”.dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mümin Kamacı Okul Müdürü Necdet Turhan’a plaket verdi.
“BELEDİYEDEN OKULA YARDIM.”
Düzenlenen Ödül töreni sonrasında Didim Belediyesi tarafından Denizköy İlköğretim Okulunda kullanılmak üzere oturma bankları ve okul bahçesine dikilmek üzere çiçekler hediye edildi. Okul Müdürü Necdet Turhan, Belediye Başkanı Mümin Kamacı’ya verdikleri destekten ve yardımdan dolayı teşekkür etti. Başkan Kamacı ise okullara belediye olarak her türlü yardımı yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.