Bodrum Çarşı Merkezi'ndeki Pala Bar'ın sahibi 29 yaşındaki Görkem Gökalp, bir yıl önce sokakta bulup sahiplendiği iki yaşındaki 'Jack Russel Teriyer' cinsi, 'Jack' adlı köpeğinin sık sık kaçıp, denize girmesi ve uzun süre denizde kalması ve hastalanması üzerine çareyi onu cezalandırmakta buldu.

Gökalp, sevimli köpeği Jack'i işlettiği bardaki bir masanın üzerine koyup, masaya Türkçe ve İngilizce olarak yazdığı "Cezalı sevmeyin" notu iliştirdi. Sevimli hayvan 1 metre 20 santimetre yüksekliğindeki masadan atlamaya korktuğu için inemeyip, cezasını çekerken, turistlerin ilgi odağı oldu.

Nota rağmen bazı turistler dayanamayıp Jack'i severken, kimisi mama için bahşiş bile bıraktı. Bir seyahat acentesinde çalışan 23 yaşındaki Duygu Şahin de masada "Cezalı sevmeyin" notunu görünce önce şaşırdığını belirtip, "Böyle güzel bir köpek sevilmez mi? Dayanamayıp, sevdim. 

Ancak, sonra sahibinden hikayesini dinleyince cezayı hak ettiğini anladım" dedi.

Görkem Gökalp de köpeği Jack'in aşırı sevgiden şımardığını belirtip, "Masadan indiği anda hemen fırlayıp, 100 metre ilerdeki sahile konuşuyor. Gün boyu da çıkmıyor. Biz de çaresiz kendisine böyle bir ceza verdik" dedi.

cvc.jpg