Denizbank Didim Şubesi ile Didim Ticaret Odası arasında küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullanılması amacıyla 3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri ve özel faiz oranlarını içeren bir protokol imzaladı.
Düzenlenen Protokole Denizbank Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, İşletme Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Haldun Çelikkol, Didim Şube Müdürü Pınar Koçak ve Didim Ticaret Odası adına da Hasan Karabacak katıldı.Didim Ticaret odasında düzenlenen protokol töreninde Denizbank adına Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler ile Didim Ticaret odası adına Yönetim kurulu üyesi Hasan Karabacak protokolü imzaladılar.
İmza törenin ardından protokolle ilgili bilgiler veren Denizbak Didim Şube Müdürü Pınar Koçak “Rüzgar Bizden İlerlemek sizden” sloganıyla yola çıkan Denizbank 3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri ve özel faiz oranları ile Aylık Taksit Ödemeli Destek Kredisi, Teminat Mektubu, rotatif ve spot kredi imkanları sunuyor”dedi.
Yurt genelindeki ticaret ve sanayi odaları ile özel protokoller imzalayan Denizbank İşletme Bankacılığı yöneticileri gelen her türlü kredi talebini de en geç 72 saat içinde cevaplandıracaklarını belirttiler. “Turizm Paketi” ve “Kırtasiye Paketi” ile Denizbank"ın geliri mevsimsel olarak belirlenen işletmelere yönelikte kredi imkanı sunduğu da kaydedildi.