Bayramın 2. Günü Antalya Calista Luxury Resort otelde sahne alan ünlü sanatçı, ayağının tozuyla Kuşadası’na geldi. Bir gece sonra Kuşadası Alkoçlar Adakule Otel'de sahne alan Deniz Seki, bayrama özel hazırladığı repertuarı ile farklı sanatçılardan da seslendirdiği şarkılarla tatilcilere unutulmaz bir bayram coşkusu yaşattı.
Deniz Seki, Kuşadası Alkoçlar Adakule Otel'deki gecenin açılışını son albümü “Söz Yaşlarım”ın çıkış şarkısı “Suya Hapsettim” ile yaptı. Bu albümdeki “Aşk Müzikali” ve “Bugünlerde" gibi yeni şarkıların yanı sıra “Sahici” ve “Masal” gibi klasikleşen şarkılarını seslendiren Seki, Hülya Avşar’a verdiği “Geçmiş Olsun”, Sezen Aksu ile bütünleşmiş “Sarışın” ve “Rakkas” gibi sevilen şarkıları dinleyenlerle beraber söyledi. Seki’nin gecedeki bir diğer süprizi ise Şebnem Ferah’ın “Sil Baştan ve Gökçe’nin “Tuttu Fırlattı” adlı rock parçalarını söylemesi oldu.
TATİLCİLER MÜZİĞE DOYDU
Önemli müzik adamları; Ufuk Yıldırım, Murat Yeter, Erdinç Şenyaylar, Burak Ahıskalı, Gürol Ağırbaş ve Hüseyin Pulant ile aynı sahneyi paylaşan Deniz Seki, Ufuk Yıldırım ile "Adaletsiz Seçim" şarkısında düet yaptı. Burak Ahıskalı ise seslendirdiği “Arap Saçı” ve “Kop Gel” adlı şarkılarıyla geceye renk kattı.
SEKİ KARDEŞLERDEN SÜRPRİZ
Bu arada, Sahnede Deniz Seki'nin vokalistliğini kardeşi Serkan Seki yaptı. Müzisyen Serkan Seki "Aşk"ı ve ayrıca, yakında müzik marketlerde yerini alacak olan ilk albümünden bir şarkıyı seslendirdi. Serkan Seki’nin söz ve müziği kendine ait olan “Feryat” adlı şarkısını dinleyenler çok beğendi. Tatilciler, bayram coşkusunu birlikte yaşadıkları ünlü sanatçıya hemen hemen tüm şarkılarında eşlik etti.