11 aylık kızının annesi Deniz Akkaya yerine 3 Kasım"da gençlik aşkı Duygu Hande Ekşi ile nikah masasına oturarak herkesi şaşırtan Efe Önbilgin önceki gece büyük bir şok yaşadı.

Bayram tatili için Londra"ya giden Önbilgin, önceki gün döner dönmez ayağının tozuyla İstanbul"da gece turuna çıktı. Birkaç yere uğrayan Önbilgin ardından gece 01.00 sıralarında son dönemin popüler mekanları arasında yer alan Deniz Akkaya"nın da menajeri Özgür Aras"ın işlettiği eelence"ye gitti.

Ancak Önbilgin beklemediği bir durumla karşılaştı. Önbilgin Beyoğlu"ndaki mekanın kapısından geri dönmek zorunda kaldı. Mekanın korumaları Önbilgin"e "Sizi içeri alamıyoruz, kesin talimat var" dedi. Çok bozulan Önbilgin, Aras"a telefon açtırdı. Ancak Aras, kapıdaki korumalara müsait olmadığını iletti. Önbilgin moralsiz bir şekilde evinin yolunu tuttu. Deniz Akkaya ise eski sevgilisi Önbilgin"in menajerinin mekanına gittiğini öğrenince şaşırdı. Bodrum"da tatil yapan Akkaya "Ben şu an yakın arkadaşlarım ve kızımla Bodrum"da bayram tatili yapıyorum. Efe beyin gece gezmeleri ya da başka bir şeyi beni hiç ilgilendirmez" dedi.